Misvieringen in Dekenaat Dendermonde blijven geschorst.

Deken Jo Mattheys van Dendermonde laat weten dat de misvieringen binnen het Dekenaat Dendermonde geschorst blijven. “De Minister van Justitie stelt voor om vanaf zondag 13 december te mogen samenkomen in de cultusplaatsen met maximum 15 personen ouder dan 12 jaar. Dit kan mits er per persoon (of bubbel) 10m² wordt voorzien en uiteraard met respect voor alle geldende veiligheidsmaatregelen (ontsmetten, mondmasker dragen, afstand houden). Christenen vieren samen als één familie van broeders en zusters. We ontvangen in onze liturgische samenkomsten veel meer dan 15 personen. Praktisch gezien is dit aantal té beperkt. De vieringen blijven daarom – binnen ons pastoraal gebied – geschorst. Laten we solidair betere tijden afwachten!!! Verder nieuws geven we tegen 15 januari. Iedereen is hartelijk welkom in onze kerken voor een persoonlijk gebed.

Binnen Dendermonde zijn de kerken van Appels, Grembergen, Oudegem, Sint-Gillis-Binnen en Sint-Gillis-Buiten dagelijks open.

Een reactie achterlaten

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *