Radio TROS zet kleurplaat voor huisvuilophalers online

In deze corona tijden zijn heel wat mensen actief om ons te helpen. Laten we hierbij dan ook de huisvuilophalers niet vergeten. Zij komen immers geregeld ons afval ophalen en lopen daarbij toch risico.

Deze kleurplaat kan je downloaden via de website van Radio TROS “www.trosfm.be”

Met deze kleurplaat willen de mensen van TROS deze helden graag eens in de spotlight zetten en een riem onder het hart steken. Schenk deze mensen deze kleurplaat en laat hen zien dat iedereen aan hen denkt… De kinderen kunnen deze kleurplaat mooi inkleuren en ze daarna voor het raam hangen. Zo ziet iedereen, dat we ook aan hen denken en hun werk waarderen.

Wie onmiddellijk de kleurplaat wenst te downloaden gaat naar https://trosfm.be/tfm17/index.php/nl/nieuwsalgemeen/nieuws/898-kleurplaat-vuilophalers-zijn-ook-helden-in-coronatijden

Doen!

Tegelijkertijd kan je ook een verzoekje aanvragen. “Samen tegen verveling en het Corona virus” is de aanpak, die TROS voorstaat. “Een verzoek, een groet of interessante informatie op de radio? Wij vertellen het graag door…”, heet het. Ook dat DOEN! 

Een reactie achterlaten

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *