Mysterieuze verdwijning van Dendermondse schepen

In Dendermonde en omstreken wordt fluisterend gesproken over een mysterieuze verdwijning van een Dendermondse schepen. Van onze onderzoeksjournalist Jean-Pierre De Pamper, kwamen we te weten dat het over niet minder dan schepen R. gaat. Hij drukte ons op het hart om de familienaam niet volledig te vermelden uit vrees voor represailles naar de familie toe. R. zou namelijk incognito ondergedoken zijn in een niet nader te noemen dorp-langs-de-Dender, waar zich heel wat Joodse of pseudo-Joodse medemensen verzamelen. R. zou daar gedurende enkele dagen een echt dubbelleven leiden -volgens sommige bronnen ook lijden-. Hij zou zich daar zelfs uitgeven en uitleven als vrouw, gewapend met een kinderwagen en vogelmuit. Zelf zegt hij daarover van deze geslachtsverandering ‘ten volle te genieten’ en ‘dat hij dat al vele jaren doet’. Vanuit de psychiatrie wordt deze schizofrene situatie op de voet gevolgd. Wat het zo’n interessante studiecase maakt, is dat R. niet alleen als een vrouw zal te zien zijn, maar ook mogelijks als een ‘Unesco werelderfgoed controleur’. Dat dient echt undercover te gebeuren, want niet alleen als Dendermondenaar, maar ook als Unesco’er staat daar een prijs op zijn verschijning. In ieder geval heeft R. nu reeds een afspraak met fotograaf GD(P)R, die daar beroepsmatig zal present tekenen, om zijn aanwezigheid op de gevoelige plaat vast te leggen. Bewijzen zijn nodig om die verdwijning geloofwaardig te maken. Kwatongen beweren ondertussen, dat R. deze verdwijningstruc de week nadien nog eens dunnetjes overdoet in de Dendermondse cavalcade. Jean-Pierre De Pamper stond erop om te vermelden, dat hij expliciet Wouter VDV bedankte voor zijn anonieme tip over deze mysterieuze verdwijning, waarvan akte. 

Een reactie achterlaten

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *