Oudegemse Baan vanaf zaterdag weer open

Goed nieuws voor Oudegem Schoonaarde en Appels. Aquafin voorziet dat de herstelling van de verzakking en het bijkomend intern rioolherstel in de Oudegemse baan zal afgerond zijn op vrijdag 21 februari. Vanaf zaterdagochtend 22 februari is de weg opnieuw open. Op vrijdag 22 november 2019 werd in de Oudegemse baan een verzakking vastgesteld. In opdracht van Aquafin NV werden door de aannemers Smet Tunneling en Soga de definitieve herstellingswerken aangevat op maandag 27 januari 2020. Aquafin heeft tevens lokaal in de Oudegemse baan een bijkomend intern rioolherstel uitgevoerd. Voor de herstellingswerken was het nodig om de Oudegemse baan af te sluiten en omleidingswegen in te stellen. “We danken iedereen voor het begrip voor de hinder die er was tijdens deze werken”, eindigt het persbericht.

Een reactie achterlaten

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *