Nu al kandidaat 4 Heemskinderen voor 2030…

Wie dacht, dat er op termijn geen kandidaat 4 Heemskinderen meer zullen zijn, zal zijn mening moeten herzien. Wie dacht dat mensen geen vier kinderen meer zullen ‘kopen’, komt bedrogen uit. Wie het als onmogelijk beschouwt, dat er nog vier jongens op een rij geboren zullen worden, praat beter eens met Sanne Verheirstraeten. Ze staat momenteel tussen de 600 wachtenden op de Grote Markt. Ze is de fiere mama van Matteo, Vince, Mats en Stan.

“Ze kunnen op het paard in 2030”.

Met deze woorden verklaarde Sanne Verheirstraeten haar zonen kandidaat voor de 4 Heemskinderen in 2030. Het toont nogmaals aan hoe de -volgens sommigen- “Ros Beiaard gekte” in Dendermonde leeft. “Laat ze dat maar denken, maar voor ons is het Ros Beiaard heel speciaal”, zei Sanne. Dat Jempi Verhofstadt daar nog voor iets kan tussenzitten, bevestigde ze graag.

Goed beschermd tegen de kou stelde Sanne haar zonen reeds voor als kandidaat 4 Heemskinderen in 2030.

“In 2030 voldoen ze nog steeds aan de criteria van 4 opeenvolgende broers, zonder onderbreking door een meisje en binnen de leeftijdsgrenzen, zoals bepaald door het Ros Beiaardcomié”, weet Sanne. “Matteo is geboren op 9/9/2009, Stan op 12/03/2016 en daartussen zagen Vince en Mats het levenslicht. We wonen bovendien in Dendermonde, zijn van Dendermonde en hebben een uitgebreide Dendermondse familie. ’t Is nog lang, maar ’t kan ervan komen.” Aan haar pretoogjes te zien, droomt ze nu al van de apotheose van 2030. Dat kan echter de pret van het aanschuiven en het Ros Beiaard geweld van 2020 niet kleiner maken…en weg was ze het feestgedruis in…

1 thought on “Nu al kandidaat 4 Heemskinderen voor 2030…

  1. fam Van Damme-Verstraeten says:

    dan zijn er voor in 2030 ook al Vier Heemskinderen!!! Blijven koesteren en hopen ! Wij duimen mee, sinds ik wist dat ik zwanger was van een vierde zoontje is het dikwijls ter sprake gekomen dat ze de Vier Heemskinderen konden zijn en kijk in 2010 is onze droom uit gekomen! Succes

    Beantwoorden

Een reactie achterlaten

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *