Flanders Open Rugby komt op open vakje Monopoly Dendermonde

Vorige week werd aangekondigd dat Dendermonde een eigen versie van het wereldberoemde bordspel Monopoly krijgt. Deze uiterst gelimiteerde uitgave zal pleinen, straten en gebouwen uit Dendermonde bevatten. Maar ook de Kans en Algemeen Fonds-kaartjes zullen in een Dendermonds jasje worden gegoten.

Monopoly Dendermonde gaat vlot over de digitale toog…na één week werden reeds meer dan 300 stuks gereserveerd. Wie dat ook nog wenst, kan dat voor 50 euro op www.monopolydendermonde.be .

Er was nog één vakje vrij, dat door de inwoners kon ingevuld worden. Via een keuzelijst kon men zijn voorkeur uitdrukken. Sinds gisteravond is de stemming afgesloten en de winnaar is bekend. “Flanders Open Rugby” komt terecht op het Monopoly bord.

Flanders Open Rugby prijkt op het Monopoly Dendermonde Bord.

Uiteindelijk werden er 14.629 stemmen verzameld in een week tijd, waarvan ruim een derde naar Flanders Open Rugby ging. De eerste achter volger is SC Jong Sint-Gills met net geen 10% van de stemmen. Op drie vinden we de Bloemencorso (Sint-Gillis) met 7% van de stemmen. Net buiten de top 3 stranden Carnaval Baasrode, Veer Appels en de Reuzenstoet Grembergen op een zakdoek van elkaar. 

Een reactie achterlaten

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *