GymMax Dance maakt unieke kalender voor goede doel

Het is niet voor de eerste keer, dat GymMAX Dance zich inzet voor het goede doel. Na voorgaande events zoals travel, fashion and dance waar meer dan 11.000 euro werd weg geschonken, kijken de initiatiefnemers weer uit naar een volgend goed doel en een nieuwe manier om dat doel te steunen. Deze keer wist GymMAX Dance een prachtige kalender te maken op een unieke locatie, met een professionele fotograaf en met de dansers als modellen.

Wie nog een unieke kalender voor 2020 zoekt, weet onmiddellijk waar aankloppen…bij GymMax Dance en steunt daarmee het goede doel.

Dankzij de medewerking van brandweerzone Oost konden ze gebruik maken van de brandweerkazerne van Dendermonde. De actie wordt gekoppeld aan de warmste week van Studio Brussel, en gaat ten voordele van vzw Nierpatiënten Dendermonde.

Doe mee, koop een kalender en steun vzw Nierpatiënten.

De vzw is een regionale vereniging en werkt nauw samen met de dialyseafdeling van het Algemeen Ziekenhuis Sint-Blasius. De vzw wil dialyse-, transplantatie- en nierpatiënten, samen met hun partner, familie of vrienden verenigen.

De kalender is geen kleintje. Deze werd namelijk op A3-formaat gedrukt. Ook het kwaliteitspapier geeft de kalender een heel mooi uitzicht. Iedere maand heeft bovendien een ander thema. Dat het Ros Beiaard de maand mei siert, hoeft natuurlijk geen betoog. Danschoreografe Danny Verneirt stelt het eigene van de kalender in een ruimer perspectief: “De vereniging vindt het uitermate belangrijk dat de dansers het maatschappelijk belang van dergelijke acties erkennen en waarderen.” Dat maakt deel uit van het maatschappelijk opvoedingsproject, dat GymMax ook steeds voor ogen houdt. Danny is dan ook verheugd dat de dansers zo spontaan en talrijk hebben meegewerkt aan het maken van de kalender.  GymMax laat Dendermonde niet los. De verankering met Dendermonde, die we terug kunnen vinden in de locatie, waar de foto’s gemaakt werden, en het goede doel, waarvoor GymMax het doet,  blijft ook in de toekomst een belangrijk aspect. De kalender is verder het ideale eindejaarscadeau voor vrienden, familieleden, kortom iedereen die een hart heeft voor deze actie. 

Bestellen van deze kalender kan op: 0497/484299 of dance@gymmax.be, of
Facebook  @gymmaxdance

Een reactie achterlaten

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *