Weg naar Bekerfinale voor Huize Goossens oogt zwaar

De loting voor de bekercompetitie in het minivoetbal heeft voor Huize Goossens Appels een erg zwaar parcours naar de finale uitgetekend. Indien ze de finale willen spelen, moeten ze op verplaatsing eerst voorbij Opel Haeck B. Daarna wacht hen dan waarschijnlijk het ongenaakbare Erwetegem en in een eventuele halve finale moeten ze dan nog voorbij pakweg Merelbeke of Kortrijk. Er zijn leukere manieren om nog eens een finale te spelen. Toch blijft men aan de Denderboorden optimistisch. Een licht voordeel is namelijk dat de mogelijke kwart en halve finales in de Appelse sporthal zouden doorgaan. Thuis is Huize Goossens steeds tot iets meer in staat. Dat mocht Merelbeke in de competitie reeds ondervinden, terwijl ook Opel Haeck A in de vorige ronde thuis uit de beker gebonjourd werd.

De 1/8ste finales worden op 3 januari 2020 betwist. De mogelijke kwartfinales staan op 28 februari gepland, terwijl de halve finales dan weer op 20 maart op de agenda staan. De finale wordt op 29 mei gespeeld.

Een reactie achterlaten

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *